Արժեքը ներառում է այս բաղադրատոմսի պատրաստման համար անհրաժեշտ մթերքների ցանկը
- 4 լոբստերի պոչ
- Աղ և պղպեղ
- ¼ բաժակ հալած կարագ
- 3 կտոր աղացած սխտոր
- ½ թ.գդ պղպեղ
- 1 թ.գդ մանրացրած ուրց
- 1 թ.գդ մանրացրած խնկունի
- 1 թ.գդ.մանրացրած մաղադանոս
Քայլ 1
Ջեռոցը տաքացնել 500 աստիճանով: Խոհանոցային մկրատով կտրել լոբստերի պոչը՝ կտրելով կենտրոնը: Թուլացնել միսը և ձգելով բարձրացնել միսը դեպի վեր: Միսը համեմել աղով, պղպեղով և դնել ստվարաթղթի վրա:
Քայլ 2
Փոքր ամսեի մեջ հարել հալված կարագը, սխտորը, պղպեղը, ուրցը, խնկունին և մաղադանոսը: Հավասարապես տարածել յուրաքանչյուր լոբստերի պոչի վրա:
Քայլ 3
Պատրաստել լոբստերի պոչերը մոտ 8-10 րոպե, կամ մինչև միսը դառնա ոչ թափանցիկ և վերևում թույլ կարմրի: Ցանկության դեպքում մատուցել հալած կարագաով: